duminică, 1 ianuarie 2017

New Year

Ne uram cu totii La multi ani. Ne dam check in la mare, la munte, acasa, in club, la restaurant. Facem bilanturi si promisiuni pentru noul an. Mâncăm si bem. Bem si mâncăm. Alegem o poza si o urcăm pe facebook, instagram, snapchat. Suntem pregatiti, sa vina 2017!
In timp ce foarte multi dintre noi nu aveam nicio grija, aseara, 39 de oameni au fost asasinati in Istanbul. E doar o stire peste care trecem pentru ca e departe de noi. Pentru ca e Revelionul. Pentru ca in prima zi din an nu ne gandim la lucruri triste. Lumea in care trăim e una nebună. Ziua de mâine nu mai e nicio garantie. Clipele alea multe pe care le credem eterne ne sunt, defapt, numărate. Viata e pe zile. Si zilele-s putine. Uneori, nedrept de putine.

Va doresc să trăiti mai mult in azi si mai putin in mâine. Sa luptati mai mult pentru visele voastre si mai putin pentru ale altora. Sa va puneti haine de sărbătoare in fiecare zi, nu doar la ocazii speciale. Sa luati masa impreuna fara niciun motiv. Sa va cereti iertare pentru ca asa e normal, nu pentru ca e "Crăciun". Sa faceti bine oamenilor din jur pentru ca asa e uman, nu pentru ca e acea perioada a anului. Sa va iubiti azi cat pentru toate zilele, nu-n toate zilele cat pentru un azi. Sa aflati cine sunteti cu adevarat. Sa va fie bine voua, cu voi.

Fericirea e acolo, inchisa in tine. Nimeni nu ti-o da, nimeni nu ti-o ia. Gaseste-o si scoate-o la suprafata. Si apoi n-o mai lasa niciodata sa plece. Poart-o cu tine ca pe rujul ala rosu ce-l pastrezi pentru zile negre. Ca pe un talisman Pandora. Ca pe...ce vrei tu. Doar poart-o. Doar aminteste-ti ca e acolo. Ca nu suntem zei, ci muritori. Ca ne suntem datori sa fim multumiti si multumitori. Ca ne suntem datori sa fim fericiti.

La multi ani, mie! La multi ani, voua! La multi ani, ingeri!
La multi ani!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu