vineri, 8 septembrie 2017

Zambete la ghiozdan

Daca era vreun motiv pentru care asteptam inceperea scolii, era pentru toate lucrurile noi pe care le aducea. Penarul si ghiozdanul erau atat de asteptate incat abia adormeam de emotie.
Ceea ce in urma cu 20 ani mi se parea trist, si anume faptul ca nu toti copiii aveau rechizite noi, mi se pare trist in continuare. Ce atunci era un fapt cu care ma resemnam, azi e o actiune pe care, daca aleg sa o fac, eu, si fiecare dintre voi, poate schimba lumea.
Daca ne-am creste copiii invatandu-i ca e atat de important sa ii ajute pe cei mai putin norocosi, ca e atat de usor sa aleaga din lucrurile pe care nu le mai folosesc si sa le daruiasca celor care nici macar nu viseaza la ele, ca pot fi ei raspunzatori pentru o fericire pura, ne-ar fi mai frumoasa viata tuturor.

Alexandra tine in mana ghiozdanul ei de anul trecut. Are in el penar, carti si caiete. Nu le mai foloseste si stie ca vom gasi pe cineva care are nevoie de ele. Ca e important sa isi faca ordine in jucarii pe masura ce creste. Daca inca nu v-ati sortat jucariile si rechizitele pentru noul an scolar, cred ca e momentul oportun sa ii invatati pe copiii vostri sa daruiasca zambete. Zambete la ghiozdan.
In weekend-ul ce urmeaza, Ali Bali Oraselul Copiilor ofera la schimbul unui pachetel pentru copiii care au nevoie de asta, acces gratuit, la alegere, la unul din serviciile pe care le ofera. Si toata recunostinta din lume. ❤

Te astept si pe tine. Sigur vrei sa faci pe cineva fericit. Daca crezi ca nu ai timp sa cumperi, iti garantez ca nu dureaza mai mult de 10 minute, in perioada asta e plin peste tot de promotii.

"Helping hands are better than praying lips".


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu