vineri, 4 septembrie 2015

Motanul

Nu am crezut multa vreme in prieteniile dintre femei si barbati. Si asta pentru ca mi se pare foarte complicat ca doi oameni de sex opus sa isi poata asuma o relatie care sa nu aiba nicio legatura cu vreo atractie, intentie, dorinta.
Apoi l-am cunoscut pe el. In toti anii care au trecut pe langa noi nu m-am simtit nicio clipa invadata, nu a fost macar un lucru pe care sa tin minte ca i l-am cerut si m-a refuzat, n-a fost nicio fericire sau tristete pe care sa nu o fi impartasit. El e Felix- motanul prieten. Omul ce te asteapta noaptea in gara chiar daca trenul tau are intarziere o ora. Omul ce daca stie ca ai nevoie iti da chiar daca el ramane fara. Omul ce iti cunoaste fricile si te asculta cand cazi prada demonilor. Omul ce niciodata nu ti-a spus ca esti frumoasa altfel decat un frate. Omul ce maine, pentru totdeauna, o ia de mana pe Maria lui si pornesc spre o viata lunga si fericita ce ii asteapta sa o traiasca impreuna.

Nu o sa-ti scriu acum tot ce iti doresc. Sunt sigura ca stii. La fel cum stii ca pe drumul asta ce l-ai ales, indiferent unde duce, prietenii trebuie sa iti fie alaturi pentru ca asta e treaba lor. Asa ca ma gasesti mereu aici- alaturi.

Fa-l fericit, Maria. El sigur te va face.

Motane, te-nsori!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu